seymaalan
Mesaj Sayısı : 33 Rep Puanı : 61 Kayıt tarihi : 02/01/13 Yaş : 24 Nerden : Hogwarts :)
| Konu: Hollywood Yıldızlarının Ayakkabıları Cuma Ocak 11, 2013 2:35 pm | |
| Bu ayakkabı Sarah Jessica Parker’in ! Oldukça hoş gözüküyorlar.Fakat bir o kadar da pahalılar,bir çift ayakkabı 1.500 dolardan daha pahalı.Siz böyle bir ayakkabı alır mıydınız?? Devam edelim... Vee sıradaki ünlümüz ise Lady Gaga!Ayakkabılar topuksuz ama topuklu gibi Sanırsam bu ayakkabıları Lady Gaga'nın kendi markası oluşturuyor.Fakat o ayakkabıyla nasıl hareket edebildiği doğrusu nasıl bu kadar rahat bir şekilde hareket edebildiği konusu merak uyandırıyor Ve diğer bir ünlümüz ise Kim Kardashian! Bir o kadar yüksek topuklu ve üstü ilginç desenlerle dolu ayakkabıları tercih ediyor.Fakat şöyle bir bakarsak bu ayakkabıların içinde de yürümek oldukça tehlikeli olabilir! Bir diğer ve son ünlümüz ise Taylor Momsen ! Ayakkabıları oldukça son moda.Fakat benim aklım o ayakkabının nasıl giyildiğinde Yazı:Bana aitResim:Google.com | |
|
perilili
Mesaj Sayısı : 21 Rep Puanı : 31 Kayıt tarihi : 03/01/13 Yaş : 24 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Hollywood Yıldızlarının Ayakkabıları Çarş. Ocak 16, 2013 11:05 am | |
| Lady Gaga'nın ayakkabı türü neredeyse hep aynı. | |
|
seymaalan
Mesaj Sayısı : 33 Rep Puanı : 61 Kayıt tarihi : 02/01/13 Yaş : 24 Nerden : Hogwarts :)
| Konu: Geri: Hollywood Yıldızlarının Ayakkabıları Çarş. Ocak 16, 2013 5:52 pm | |
| - perilili demiş ki:
- Lady Gaga'nın ayakkabı türü neredeyse hep aynı.
Evet dikkat çekecek başka ayakkabı bulana kadar bu türü giyiyor herhalde Şakaydı. Ama benim hala aklım o ayakkabıyı nasıl giydiğinde kaldı | |
|
irem-bugs-bunny
Mesaj Sayısı : 53 Rep Puanı : 121 Kayıt tarihi : 05/01/13 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Hollywood Yıldızlarının Ayakkabıları Çarş. Ocak 16, 2013 6:41 pm | |
| Immm Harbi nasıl yürüyor bütün gücü parmaklarına vermesi lazım yani O ayakkabının benzerini bugün ne giysem ? 'în finalinde giymişti birisi hatta annemlerde o ayakkabıdan bir mağazada görmüşler artık Türkiye'de de satışları başladı Lady GaGa ayakkabıları ününü katladı | |
|
seymaalan
| Konu: Geri: Hollywood Yıldızlarının Ayakkabıları Perş. Ocak 17, 2013 5:18 pm | |
| - irem-bugs-bunny demiş ki:
Immm Harbi nasıl yürüyor bütün gücü parmaklarına vermesi lazım yani O ayakkabının benzerini bugün ne giysem ? 'în finalinde giymişti birisi hatta annemlerde o ayakkabıdan bir mağazada görmüşler artık Türkiye'de de satışları başladı Lady GaGa ayakkabıları ününü katladı Ay şimdi daha da meraklandım Görmem lazım benim o ayakkabıyı | |
|