irem-bugs-bunny
Mesaj Sayısı : 53 Rep Puanı : 121 Kayıt tarihi : 05/01/13 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Komik Şiirler Cuma Ocak 11, 2013 9:32 am | |
| Yoldaki Dilencikara kışın tam ortasında idik güneş yüzümü yaktı yoğurt çalan yok bu devirde bu şehirde baa bakan yoh meçhule gitme vakti geldi artık new york citiden çıktım yola sabaha kalmadı vardım danimarkaya biliyorum bu şiir olmadı kafiyesi hiçmi hiç uymadı gazel,koşma birde tüfekteki saçma bliyorum bu şiir baştan saona saçma unutma ki gül dikensiz araba tekersiz olmaz manda gözlüm karga seslim eşşek bakışlı sevgilim duy feryadımı seksen bir ilin birini sevdim senin gibir inegi makyaj bile yapman kahrolsun düşmanlar Çişim Varekmek ekmek su ekmek bitmedimi en son yemek hanidir pırasalı cörek neredesin kıymalı börek bir iki akşam vakti karanlık bastı şimdi içeriden bir ses geldi anne kalk çişim geldi annem kalktı geldi yanıma ne oldu söledi bana anneciğim cok sıkıştım ne yapacağım söle bana annem kalktı götürdü beni tuvalette ettirdi beni anneciğim teşekkür ederim ellerinden öperim | |
|
perilili
Mesaj Sayısı : 21 Rep Puanı : 31 Kayıt tarihi : 03/01/13 Yaş : 24 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Komik Şiirler Perş. Ocak 17, 2013 2:17 pm | |
| MUHTAR EMMİ KÖY ODASI YARIM KALDI KÖYLÜ ÇİMENTOYU ÇALDI AHMET FİŞTO BUNLARI SATTI GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR EMMİ
DELİ METİN BASTI GAZA ŞEREF USTA GEÇTİ NAZA YOLDA OLMUŞ BİRDE KAZA GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR EMMİ
KİRPİ HASAN YAPAR HELAYI LAĞAM BASMIŞ KOMŞU SUNAYI ÖLDÜRMÜŞLER MEHMET AĞAYI GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR EMMİ
HOCA VERİR SELAYI JANDARMA DUYMUŞ OLAYI KÖYLÜ BULDU BELAYI GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR EMMİ
BANA KALSA GELME KÖYE ÖLDÜRÜRLER DÖĞE DÖĞE COŞKUN YAZDI BU SÖZLERİ ZEHİRLENMİŞ KÖYÜN İNEK ÖKÜZLERİ GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR EMMİ | |
|
perilili
Mesaj Sayısı : 21 Rep Puanı : 31 Kayıt tarihi : 03/01/13 Yaş : 24 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Komik Şiirler Perş. Ocak 17, 2013 2:19 pm | |
| ÖĞRENCİ ŞİİRİ Korkma, bu sınıf toptan kalacak Sınavlarda hep sana yardımcı olacak Birler, ikiler karnede parlayacak Onlar senindir hocam, senin eserindir ancak.
Çatma kurban olayım çehreni ey nazlı baba Kahraman evladına bir gül ne bu öfke bu ceza Olsun senin uğruna bu canım feda Haklıdır derslerden kalan öğrenci daima.
Ben ezelden beridir ZAYIF aldım zayıf alırım Hangi hoca bana beş vermiş şaşarım Ben her gün zayıflarla yatıp kalkarım Yırtarım karnemi aileme göstermem atarım
Karnemin tamamını sarmışsa bütün birler Benim iman dolu hocalarım sonra bana ne derler! Evdekiler her gün beni kötüleyip üzerler Bu zayıflar ne deyip üzerime yürürler
Arkadaş! Karneni zayıflara uğratma sakın Biraz çalış bitsin bu alın yazın Bundan sonra beş almak senin hakkın Alışırsın beşlere belki yarın belki yarından da yakın
Aldığın birleri "not" diyerek geçme tanı Düşün sınıftaki onlarca beş alanı Sen tembel öğrencisin incitme yazıktır babanı Verme karneni babana, verseler dünyaları
Kim bu beşlerin uğruna olmaz ki feda Karneyi sıksan fışkıracak "bir" bir daha Söylemese, karnemdeki birleri hocalarım babama Etmese bir dolu karnemden beni herkesin yanında
Ruhumun hocalardan isteği beş almaktır emeli Değmesin yazılıma hocaların kırmızı kalemi Bu birler ki karnemin temeli Ebedi karnemin üstünde benim inlemeli
O zaman annemle babam kırarsa kafamı Her birimden dolayı yerim çehreme tokatı Fışkırır sicim gibi gözlerimden göz yaşları İşte o zaman hapis olurum çıkamam dışarı
Yok ol artık önümden ey şanlı karne Dönsün artık karnemdeki bütün birler beşe Yer verme karnede artık birlerle Hakkındır senin de sevinmek karnede Hakkındır! | |
|
Rockmissalev
Mesaj Sayısı : 53 Rep Puanı : 89 Kayıt tarihi : 19/01/13 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Komik Şiirler Paz Ocak 20, 2013 9:47 am | |
| Güzel olmuş. | |
|